Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g100g246kcal10g8g18g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl25g8.8kcal0.3g1.5g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)68g108kcal1.8g1.8g10.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr25g70kcal2g2.4g6g0.4g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.5g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g876kcal28.6g29.2g69.2g0.8g
Valittu annoskoko250g438kcal14.3g14.6g34.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna125g219kcal7.2g7.3g17.3g0.2g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523