Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 63g142kcal11.9g0g10.6g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.6g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g377kcal28g11.4g24.2g6.8g
Valittu annoskoko250g189kcal14g5.7g12.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna125g94kcal7g2.9g6.1g1.7g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858