Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 9g26kcal1.4g2.4g0.4g3.7g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen9g27kcal2.8g0.2g1.6g2.9g
Puolukkasurvos sokeroimaton 94g37kcal0.4g6.4g0.5g2.4g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g213kcal11.2g20.4g5.6g23.6g
Valittu annoskoko250g107kcal5.6g10.2g2.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna125g53kcal2.8g5.1g1.4g5.9g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621