Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g67g174kcal3g2.3g18g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g33g40kcal1.1g1.4g3.3g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g25g46kcal6.5g0.1g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g818kcal46.8g10.6g67.8g0.8g
Valittu annoskoko250g409kcal23.4g5.3g33.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna125g205kcal11.7g2.7g17g0.2g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870