Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 104g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Purjosipuli 14g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g206kcal14.4g6g12g5.4g
Valittu annoskoko250g103kcal7.2g3g6g2.7g
Annoskoko puolitettuna125g52kcal3.6g1.5g3g1.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901