Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6g2.6g0.4g3.3g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.2g0g
Kevytmaito (Valio)29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g29g105kcal8.1g0.6g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g612kcal39.2g11.2g44.4g6.6g
Valittu annoskoko250g306kcal19.6g5.6g22.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna125g153kcal9.8g2.8g11.1g1.7g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690