Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)68g27kcal1.2g5.6g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)68g24kcal1.1g4.7g0.1g1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g44g38kcal2.2g7g0.1g3.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g70g160kcal13.3g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g497kcal35.6g34.6g24.4g8.4g
Valittu annoskoko250g248kcal17.8g17.3g12.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna125g124kcal8.9g8.7g6.1g2.1g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791