Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g108g57kcal6.1g5.7g1g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g38g38kcal6.4g0.4g1.1g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g231kcal26g17.8g5.4g2.2g
Valittu annoskoko250g116kcal13g8.9g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna125g58kcal6.5g4.5g1.4g0.6g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.6g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580