Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali58g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g37g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Siirappi, tumma7.3g23kcal0g5.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g253kcal18.8g18.6g10.6g3.8g
Valittu annoskoko250g126kcal9.4g9.3g5.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna125g63kcal4.7g4.7g2.7g1g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067