Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%38g34kcal1.5g2.8g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g199kcal4.8g17g11.4g5g
Valittu annoskoko251g100kcal2.4g8.5g5.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna125g50kcal1.2g4.3g2.9g1.3g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204