Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g117kcal13.4g0g7g0g
CousCous, keitetty 100g28g51kcal1.3g9.5g1.1g0.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%28g17kcal0.9g2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g51kcal3.9g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g536kcal41.2g33.6g25.8g5g
Valittu annoskoko251g268kcal20.6g16.8g12.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna126g134kcal10.3g8.4g6.5g1.3g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338