Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)127g160kcal24g4.3g5.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g40g111kcal7.1g0.2g9.1g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kuohukerma (Ingman)35g120kcal0.8g1.1g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g806kcal64.8g15.2g53.2g1.4g
Valittu annoskoko251g403kcal32.4g7.6g26.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna125g202kcal16.2g3.8g13.3g0.4g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895