Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 70g230kcal7.2g46.7g0.8g2.4g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g52g135kcal9.4g0.3g10.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)104g36kcal1g7.2g0.5g1.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g25g74kcal6.4g0.5g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g951kcal48g109.4g33.8g7.8g
Valittu annoskoko251g475kcal24g54.7g16.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna126g238kcal12g27.4g8.5g2g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944