Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 667g519kcal11.3g107.3g1.3g6.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g333g383kcal2.7g18.7g33.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste667g173kcal6g32g2g15.3g
Lohifilee 833g1628kcal155.7g0g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5406kcal351.4g316g298.2g44g
Valittu annoskoko2500g2703kcal175.7g158g149.1g22g
Annoskoko puolitettuna1250g1352kcal87.9g79g74.6g11g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908