Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g1500g465kcal13.7g108.2g2.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)667g1523kcal126.7g0g113.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g167g433kcal50g3.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4933kcal385.2g239g281.4g5.6g
Valittu annoskoko2500g2467kcal192.6g119.5g140.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1233kcal96.3g59.8g70.4g1.4g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353