Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 973g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 39g158kcal0g38.9g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%130g324kcal18.2g14.3g7.3g63.6g
Kuivahiiva, annos 11g36g128kcal16.1g14.3g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1054g3616kcal107.4g737.7g12.6g36.9g
Oivariini, 60 (100g)97g535kcal1g1g58.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g97g856kcal0g0g97.3g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)65g77kcal0.6g2.9g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11389kcal286.6g1618.2g372.2g201g
Valittu annoskoko2500g5695kcal143.3g809.1g186.1g100.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2847kcal71.7g404.6g93.1g50.3g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531