Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1308g459kcal60.4g25.5g3.9g32.7g
Kananmuna kuoreton 320g456kcal40g1g32.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 291g960kcal5.8g8.7g101.7g0g
Kevytmaito (Valio)291g134kcal9.3g14g4.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g291g1047kcal81.4g5.8g78.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6109kcal393.8g110g442.6g65.4g
Valittu annoskoko2500g3055kcal196.9g55g221.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1527kcal98.5g27.5g110.7g16.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690