Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 434g141kcal1.9g15g3g14.3g
Sokeri 295g1199kcal0g295g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 33g111kcal0g26.9g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1737g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2901kcal3.8g673.8g6g29.6g
Valittu annoskoko2500g1451kcal1.9g336.9g3g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g725kcal1g168.5g1.5g7.4g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771