Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus2062g1443kcal329.9g0g6.2g0g
Rypsiöljy 26g228kcal0g0g25.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g155g798kcal7.7g10.8g80.4g0g
Valkoviini kuiva 258g177kcal0.8g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5291kcal676.8g24.6g224.8g0g
Valittu annoskoko2500g2646kcal338.4g12.3g112.4g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1323kcal169.2g6.2g56.2g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972