Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 1153g1349kcal199.1g0g61.1g0g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Korppujauho 89g325kcal9.3g66.4g0.9g4.7g
Kananmuna 50g(kpl)284g357kcal31.2g0.9g25.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 532g1889kcal10g14.1g202.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g177g1596kcal0g0g177.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11193kcal505.8g188.4g934.8g18.4g
Valittu annoskoko2500g5596kcal252.9g94.2g467.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2798kcal126.5g47.1g233.7g4.6g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095