Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48.1g0g
Vadelma 962g395kcal9.6g39.4g7.7g35.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka96g384kcal0g95.2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe48g139kcal0.6g26.9g0g19.2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 192g548kcal29.8g0.4g48.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 577g244kcal56.6g2.3g0.6g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g289g1197kcal225g17.9g25.4g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)289g1010kcal40.4g161.5g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8684kcal724g687.2g299.6g109.6g
Valittu annoskoko2500g4342kcal362g343.6g149.8g54.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2171kcal181g171.8g74.9g27.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177