Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1714g2463kcal274.2g0g152.5g0g
Rypsiöljy 139g1227kcal0g0g138.8g0g
Purjosipuli 206g47kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Tilli, tuore 343g103kcal12.6g3.1g2.7g7.2g
Korppujauho 51g188kcal5.4g38.5g0.5g2.7g
Ruokasuola jodioitu 45g1.1kcal0.3g0g0g0g
Valkopippuri 3.4g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8077kcal593.2g96g590g30.2g
Valittu annoskoko2500g4039kcal296.6g48g295g15.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2019kcal148.3g24g147.5g7.6g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230