Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen844g1174kcal160.4g0g59.1g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g106g116kcal5.3g22.2g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Oliiviöljy 29g252kcal0g0g28.5g0g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Kukkakaali 1055g254kcal19.1g23.2g3.2g24.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g317g1140kcal88.6g6.3g85.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g65kcal2.1g1.6g5.3g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6116kcal557.4g125.6g365g55g
Valittu annoskoko2500g3058kcal278.7g62.8g182.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1529kcal139.4g31.4g91.3g13.8g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349