Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 338g387kcal56.9g0g17.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 423g322kcal8g65.6g0.8g4.2g
Porkkana 212g69kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Purjosipuli 85g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Sipuli 102g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Maustepippuri, annos 1g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi846g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g169g423kcal23.7g5.8g33.8g0g
Pinaattipakaste 150g127g18kcal2.4g0.5g0.6g1.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g169g90kcal9.6g9g1.5g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g8.5g5.5kcal0.6g0.8g0g0g
Tilli, tuore 17g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2738kcal211.8g201.2g110.4g30.2g
Valittu annoskoko2500g1369kcal105.9g100.6g55.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna1250g685kcal53g50.3g27.6g7.6g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369