Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g566g962kcal107.5g0g56.6g0g
Sipuli (kuorittu)283g76kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Palsternakka 212g135kcal1.1g25g0.8g9.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g424g119kcal2.5g25.2g0.8g10.6g
Peruna, vanha, kuorittu 424g323kcal8g65.8g0.8g4.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g14g11kcal1.1g1.3g0.1g0g
Lanttu 354g102kcal3.5g16.3g1.1g6.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Selleri, annos 50g212g30kcal2.1g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3717kcal259g307.2g144.2g71g
Valittu annoskoko2500g1859kcal129.5g153.6g72.1g35.5g
Annoskoko puolitettuna1250g929kcal64.8g76.8g36.1g17.8g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970