Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 40g353kcal0g0g39.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka39g10kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Paprika keltainen 79g24kcal0.7g4g0.2g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Tomaattimurska, 1 prk395g106kcal2.4g20.9g0.8g5.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen986g325kcal32.5g48.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g247g690kcal46.8g0g54.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima118g462kcal34.3g0g35.5g0g
Lasagnelevy Rainbow247g905kcal34.5g175g7.6g7.4g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6248kcal318g596.2g279.8g39.2g
Valittu annoskoko2500g3124kcal159g298.1g139.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1562kcal79.5g149.1g70g9.8g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102282