Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 554g1228kcal97g0g94.2g0g
Porkkana 305g100kcal1.9g17g0.6g7.8g
Kesäkurpitsa zucchini 575g104kcal3.2g14.4g2.3g4g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g123g105kcal5.9g19.7g0.5g0g
Sipuli 277g84kcal3.5g13.3g0.6g4.7g
Herkkusieni 139g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni347g450kcal10.4g6.9g45g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)139g651kcal16.6g10g61g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5550kcal287.8g173.2g409.6g37.8g
Valittu annoskoko2500g2775kcal143.9g86.6g204.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1388kcal72g43.3g102.4g9.5g
Arvot/100g100g111kcal5.8g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102540