Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi578g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 58g206kcal18.7g30.6g0.6g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g116g358kcal20.8g47.4g9.2g20.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 145g181kcal15.9g0.4g13g0g
Sokeri 197g798kcal0g196.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g29kcal1g5.5g0.6g2.6g
Hiiva 58g43kcal7.6g0.6g0.2g4g
Vehnäjauho, sunnuntai982g3439kcal117.9g697.5g20.6g29.5g
Rusinat (Rainbow) 1 pss145g462kcal4.3g102.6g1g14g
Mantelirouhe, 1 rkl46g267kcal9.8g2.5g23.3g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl116g1040kcal0g0g115.6g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13777kcal403.6g2167g377.6g152.6g
Valittu annoskoko2500g6889kcal201.8g1083.5g188.8g76.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3444kcal100.9g541.8g94.4g38.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103