Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g57g413kcal0.6g0.6g45.3g0g
Siirappi, tumma57g181kcal0.1g41.9g0g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Neilikka, annos 4g1.8g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai127g446kcal15.3g90.4g2.7g3.8g
Oivariini, 60 (100g)121g667kcal1.2g1.2g72.8g0g
Liivatelehti, gelatiini32g113kcal27.7g0g0g0g
Flora vispi 20%405g890kcal12.1g20.2g80.9g0g
Flora Vanilla 12%405g769kcal18.2g64.7g48.5g0g
Sokeri 138g558kcal0g137.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g97kcal0g24g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g485g1311kcal38.8g58.2g97.1g0g
Puolukka 485g188kcal2.1g33g2.4g12.6g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11810kcal237.6g1062.2g704g32.8g
Valittu annoskoko2500g5905kcal118.8g531.1g352g16.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2953kcal59.4g265.6g176g8.2g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137