Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1267g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g127g76kcal1.9g16.5g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g127g36kcal0.8g7.5g0.3g3.2g
Kaali, valkokaali507g107kcal6.1g17.2g1g10.6g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g253g312kcal53.2g0g10.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g19g171kcal0g0g19g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Soijakastike63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1654kcal134.8g108.6g72.8g35.8g
Valittu annoskoko2500g827kcal67.4g54.3g36.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g414kcal33.7g27.2g18.2g9g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251