Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1503g1894kcal165.3g4.5g135.3g0g
Sokeri 426g1729kcal0g425.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai326g1140kcal39.1g231.2g6.8g9.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 100g371kcal18.5g11g21.7g30.5g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 50g178kcal0.2g0g20g0g
Korppujauho 70g257kcal7.4g52.5g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11223kcal463.6g1468.2g369g88.2g
Valittu annoskoko2500g5612kcal231.8g734.1g184.5g44.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2806kcal115.9g367.1g92.3g22.1g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256