Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)626g1127kcal118.9g0.6g68.9g0g
Purjosipuli 563g129kcal10.2g13.5g1.1g11.8g
Sitruunamehu, laimentamaton84g18kcal0.3g1.3g0g0.1g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1043g626kcal10.4g47g41.7g6.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.3g14kcal0.7g2.7g0.1g0g
Oliiviöljy 113g997kcal0g0g112.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5929kcal289g146.6g449.6g38.6g
Valittu annoskoko2500g2964kcal144.5g73.3g224.8g19.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1482kcal72.3g36.7g112.4g9.7g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191