Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai784g2902kcal39.2g251g196.1g15.7g
Pinaattipakaste 150g294g41kcal5.6g1.2g1.5g3.8g
Parsakaali brokkoli 294g103kcal13.6g5.7g0.9g7.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 392g1173kcal70.6g4.7g98g0g
Pinjansiemenet, Parrots98g608kcal28.4g12.7g53.9g3.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 392g337kcal12.2g17.3g23.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu235g297kcal25.9g0.7g21.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10922kcal391g586.6g790.2g61g
Valittu annoskoko2500g5461kcal195.5g293.3g395.1g30.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2730kcal97.8g146.7g197.6g15.3g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218