Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)202g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.4g0.2g0.6g
Rypsiöljy 113g1002kcal0g0g113.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)20g53kcal0.4g1.8g4.9g0g
Tomaattimurska 1011g297kcal5.7g53.6g2g19.2g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g100kcal0.6g0.9g10.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g41g8.1kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Katkarapu 1011g692kcal146g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4483kcal314.8g149.2g285.6g49.2g
Valittu annoskoko2500g2242kcal157.4g74.6g142.8g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1121kcal78.7g37.3g71.4g12.3g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228