Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1563g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow391g1102kcal69.9g248g3.5g39.1g
Hirvenjauheliha oma saalis313g350kcal68.8g0g9.4g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g234g305kcal25.8g3.5g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3513kcal329g503g68g78.2g
Valittu annoskoko2500g1756kcal164.5g251.5g34g39.1g
Annoskoko puolitettuna1250g878kcal82.3g125.8g17g19.6g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226