Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g1243g298kcal14.9g51g2.5g13.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 414g572kcal77.7g0g29g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g138g511kcal12g104.9g5.1g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 276g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g3.9kcal0.1g0.6g0g0.4g
Purjosipuli, annos 20g28g5.2kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.4g3kcal0.2g0g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g28g18kcal1g0.1g6.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)276g442kcal7.5g7.5g41.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi 69g501kcal0.8g0.3g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4792kcal232.2g332.4g289.8g40.4g
Valittu annoskoko2500g2396kcal116.1g166.2g144.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1198kcal58.1g83.1g72.5g10.1g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199