Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1812g2995kcal303.4g0g199.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)157g424kcal47.1g0g26.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g30g267kcal0g0g30.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl60g349kcal12.7g3.2g30.5g7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)242g205kcal2.4g8.5g16.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8623kcal738g49.2g608g19.8g
Valittu annoskoko2500g4312kcal369g24.6g304g9.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2156kcal184.5g12.3g152g5g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765