Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1435g2009kcal243.9g0g114.8g0g
Vesi574g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)129g491kcal16.8g98.1g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu212g267kcal23.3g0.6g19g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5613kcal572g211.8g273.4g5.2g
Valittu annoskoko2500g2807kcal286g105.9g136.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1403kcal143g53g68.4g1.3g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112