Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g745g149kcal0g29.8g0g0g
Puna-ahven savustettu 1304g1467kcal219.2g0g65.2g0g
Soijakastike 373g225kcal19.3g35.4g0.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 63g427kcal17g4.4g36.7g7.8g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4657kcal511g169g204.4g15.6g
Valittu annoskoko2500g2329kcal255.5g84.5g102.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1164kcal127.8g42.3g51.1g3.9g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271