Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 648g728kcal136.9g0g19.4g0g
Sipuli (kuorittu)324g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Paprika punainen 405g119kcal3.8g18.2g1.6g7.7g
Porkkana 324g106kcal2g18g0.6g8.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)324g130kcal3.6g23.3g1.6g4.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g49g224kcal0.2g0.2g24.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu405g243kcal4.1g18.2g16.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g55kcal2.1g2.1g4.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3383kcal313.8g191.2g138g52.6g
Valittu annoskoko2500g1691kcal156.9g95.6g69g26.3g
Annoskoko puolitettuna1250g846kcal78.5g47.8g34.5g13.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752