Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2128g3518kcal356.4g0g234g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)231g288kcal21.4g6.5g18.4g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 71g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 71g627kcal0g0g70.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8897kcal756g15.2g646.6g0.2g
Valittu annoskoko2500g4448kcal378g7.6g323.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2224kcal189g3.8g161.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800