Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 749g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g998g185kcal10g33.9g1g0g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)162g203kcal15.1g4.5g13g0g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 250g432kcal19g5.7g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2230kcal109.6g173.8g111.6g32.8g
Valittu annoskoko2500g1115kcal54.8g86.9g55.8g16.4g
Annoskoko puolitettuna1250g558kcal27.4g43.5g27.9g8.2g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107804