Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)210g538kcal37.8g6.7g39.9g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g1008g1109kcal201.6g0g50.4g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g286g60kcal5.4g7.4g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Voi vähäsuolainen 50g366kcal0.6g0.2g41g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g560g241kcal2.2g22.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4868kcal509.2g116.2g265.8g11.4g
Valittu annoskoko2500g2434kcal254.6g58.1g132.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1217kcal127.3g29.1g66.5g2.9g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848