Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 275g90kcal1.7g15.3g0.5g7g
Bataatti, kuorittu 157g127kcal2.5g26.4g0.1g4.7g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g212kcal0g0g23.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1571g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi35g97kcal3.1g2.4g8g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%157g267kcal10.8g2.2g23.6g3.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 79g100kcal16.9g0g3.5g0g
Persilja 47g13kcal0.7g0.5g0.1g3.8g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1925kcal77.4g112.4g119.8g43.4g
Valittu annoskoko2500g962kcal38.7g56.2g59.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna1250g481kcal19.4g28.1g30g10.9g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110