Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta302g453kcal48.4g12.1g24.2g0g
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.8g0.5g17g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g151g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro151g46kcal3.2g6.3g0.8g4.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1209g2055kcal241.8g0g120.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 484g368kcal9.1g74.9g1g4.8g
Aromisuola (5g)15g8.5kcal0.1g1.6g0.2g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6444kcal652.8g209.6g329.2g25.4g
Valittu annoskoko2500g3222kcal326.4g104.8g164.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1611kcal163.2g52.4g82.3g6.4g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284