Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g274g77kcal1.6g16.3g0.5g6.8g
Kukkakaali 281g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Kalkkuna 281g551kcal88.3g0g21.7g0g
Vesi1405g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g35g12kcal0.1g2.8g0g0g
Juuriselleri 211g66kcal2.6g9.7g0.4g6.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g14g23kcal2.4g3g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1594kcal200.2g76g47.2g39.8g
Valittu annoskoko2500g797kcal100.1g38g23.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna1250g398kcal50.1g19g11.8g10g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309