Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)408g269kcal61.1g0g2.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g453g154kcal0.9g32.2g1.4g8.2g
Kurkku, tuore226g23kcal1.4g3.8g0.2g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g226g61kcal2.9g10.9g0.5g3.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tilli, tuore 113g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Ruokajogurtti Valio453g408kcal20.4g22.6g27.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Hunaja 45g150kcal0.2g36.6g0g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Paahtoleipä, monivilja 476g1200kcal36.3g207.9g19.2g19.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4688kcal259.4g641.8g105g73.8g
Valittu annoskoko2500g2344kcal129.7g320.9g52.5g36.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1172kcal64.9g160.5g26.3g18.5g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358