Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g242g73kcal2.4g9.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Rypsiöljy 38g339kcal0g0g38.4g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g568g625kcal96.6g14.2g19.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g426g1492kcal34.1g319.7g7.2g12.8g
Vesi, vesijohtovesi 853g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka142g175kcal4.3g36.9g1.1g4.8g
Hunaja 85g282kcal0.4g68.9g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6047kcal279.2g912.4g134g40g
Valittu annoskoko2500g3024kcal139.6g456.2g67g20g
Annoskoko puolitettuna1250g1512kcal69.8g228.1g33.5g10g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414