Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1563g875kcal132.8g78.1g3.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)625g788kcal68.8g1.9g56.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 188g643kcal19.1g131.3g2.3g6.6g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 31g276kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5773kcal441.4g572.4g185.8g13.2g
Valittu annoskoko2500g2886kcal220.7g286.2g92.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1443kcal110.4g143.1g46.5g3.3g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747