Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 718g395kcal11.5g94.6g1.2g6.1g
Lohifilee 429g837kcal80.1g0g57.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%56g403kcal0g0g44.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.1g0.7g2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 932g316kcal28.5g45.7g0.9g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g186g373kcal18.6g8.8g28g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 112g160kcal14g0.3g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5349kcal316.8g377g289.8g16.2g
Valittu annoskoko2500g2674kcal158.4g188.5g144.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1337kcal79.2g94.3g72.5g4.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983